Skillnad va !?

Det känns så skönt att ha fixar ögon brynen. Ett tips till alla där!! Lek inte med era ögonbryn som jag gjorde, annars kommer ni få spara dom dör att Kina fixa till dom och ögonbrynen kommer så ut som odjur jag svär !!


Höst eller vinter ?

Första snön kom igår, jag fil veta det genom Facebook's startsida Hahaha. Ni står jag ännu en gång och väntar på bussen 514. Det är fredag...fan vad jag älskade den här veckan, det känns som om att måndag var igår!?.. Men aja haha den här veckan tog priset det kan kan jag lova!!!
Efter skolan slankas möta upp Matilda och sen gå fixa våra ögonbryn hihi mina ser ut som odjur :$ hihi så det är bästa att jag går och fixar dom nu :)


För dig Lillgrbben !


På står man och väntar på bussen i -1 grader ute !!

Så jävla kallt asså är det här ute!!
Som tyck tog jag min jacka. Annars skulle jag ut med tjocktröja bara och det skulle inte vara så bra för mig själv.
Här framför bussplatsen så står dom och bygger så står jag och kollar på hahahaha. Nu finns det ingenting att skriva om, det är därför jag inte bloggar så mycket.


Mina och Matildas chokladbollar från vår älskade Despi haha


Gillar bara den här låten för att den får mig att tänka på dig och hur du har det.....Jag finns för dig älskling !


Lur med älsklingen !

Matilda ringde precis och vi har snackar skit länge!... Snackade om massa saker som har hänt under som senaste dagarna, och snackade ut lite med henne och lyssnade på de hon sa. Satt och drev om hennes mamma en stund haha Walla hon är bäst Hahaha!!! 'Men aja vi la på precis och nu messar jag med Robbie och lyssnar på Kartellen-Reflektera sen är så fucking bra och den betyder skit mycket!!


~ ❤👌~£


Så många minnen med den !!...


Torr onsdag -.-

Skolan var knazz idag helt seriöst !!! Det blev bråk med alla tjejer och killar men tillslut löste det sig
för vi är så jävla söta och alla vi älskar varandra, riktig syskon kärlek !! Men aja hade 2 gånger håll timme och
det var hur chillit som helst för vi gick in till ett klass rum och satte på högtalarna till hela klassrummet och sen flippade jag ur hahahahahha !!! Men aja sen gjorde jag och Matilda någonting som vIar lite busigt hahaha... bara jag&hon vet om det ingen annan såååå koka hahahha!! Men aja efter skolan åkte vi till vällingby sen åkte jag hem direkt, har inte pallat göra någonting så har suttit hemma resten av dagen !!....

Allt är möjligt men det tar sin tid - Ge inte upp för snabbt


Kik ~ Demii9


Musik hela natten lång!

Ligger nu på sängen och kikar med Milad, Alex och Daniel. Ska snart lägga mig men inte direkt nu hahahaha. Laddade precis ner nya låtar till luren så sitter och lyssnar på alla låtarna.
Men aja ska sätta i hörlurar och sen sova. Men ska vara lite social mor killarna sen bloggar jag lite till innan.


Sitter och sjukget till den och tror att jag har finaste rösten hihi


Längtar jag verkligen till skolan :O

Pågud det är verkligen första gången jag längtar till skolan, bara för att derbyt så kul och att jag får allt gjort nu.. Är så jävla stolt över mig själv! Och börjar fatta någonting på matten, jobbade fett bra med Jesper idag .. Men gjorde hela so projektet som jag inte hade gjort... Och nu är det bara svenskan och No kvar. Efter skolan så åkte till Vällingby och sen hem. Åt pizza med David den gick ut med Hanna, Adian & Despi vi chillade kanten och åt kebab... Vid kl 20.00 taggade vi hem för de blev så jävla kallt.


Så då var det måndag igen

Dagarna har varit upp&ner hela tiden.. Ibland sur/arg/ledsen/trött/irriterad/deppad allt möjligt!... Men asså vi har hela år 9 är på PRAO förutom Jag, Robbie, Bachti, Jesper, Adam, Zacki, Daniel M, Sebbe, Madde, Hanna, Matilda, Nellie, Maya och lite mer men kommer inte på....hihi kan kan kalla oss knass barnen ?? :O men vi ville stanna i skolan för att höja betygen och inte missa någonting :)
Jag jag svär på allt att det är så jävla kul i skolan nu eller asså bara den här veckan !! Hela gruppen är tillsammans hela tiden och alla umgås med alla !! Känns skit kul!
Efter skolan så träffade Kati i Vällingby sen åkte hem, tog min tränings väska och åkte och tränade.


Onsdag/studiedag

Var ledig från skola så jag, A & Hanna gick till Despi och åt och hyppade runt dära! Sen fixade vi oss skit snyggt och sen åkte vi till Sundbyskolan och träffade Volkan, Milad Ujjo/Johannes, Dani, Birre, Shanodi & Ayman Hahaha själv hade jag kul medan bara att kolla på dom... Asså deras rektorn var grym. Milad gjorde svimmtestet på Birre , hahahah trodde han skulle döö !!
Men aka efter det åkte vi till kosta och åt på Max. Sen åkte vi hem till Despi och åt dära. Vid kö 17.00 åkte vi hem till mig och gjorde grejer och fixade annat... Tillslut kollade vi på film. Vid kl 22.00 åkte dom hem.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3155450/images/2012/pic_50807cace087c34adb2759c2.jpg" class="image">


Torsdag

Jaa det är torsdag idag då... Har inte gjort så speciellt mycket dig förutom varit i skolan sen kollade lite på träningen och gick hem.
Sen har jag bara legat hemma och kikade med Amro, Alp, Thomas & Abdi och har snackar med Robbie i lur i ungefär 1h Hahaha vi bråkade och sen blev vi sams igen ! Hahaha vi är otroliga!


Måndags/ chillingbilling i Bromsten med grabbarna och tjejerna.

Ringde Volkan och planerade att han, Ali Baran, Milad, Onir och jag & Hanna, Justyna, A & Despi skulle träffas i Bromsten och chilla dära och göra massa grejer !!
Fixade upp allt och satte oss och gjorde vp och lalla runt lite så dära. Sen vid 20.00 började vi röra oss hemåt.


Det har hänt massa grejer !!....

Det har hänt massa grejer så det är därför jag inte har uppdaterat så som de brukar vara på den sista tiden.
Men aja nu börjar vi om igen !....
Nu kommer det strömma om inlägg för jag är på hugget!...


Godmorgon ingen skola för mig !

Vakande vid kl 11.00 och städade rummet. Var ensam hemma så gjorde värsta frukosten asså... Kände mig som värsta prinsessan Hahaha... Men aja jag gick inte till skolande att jag började kl 10.00 och jag skulle iallafall gå från skolan kl 13.00 för att åka till Karolinska sjukhus för att dom ska ta röntgen bilder på mitt öga som jag har opererat.
Så istället för att åka till skolan sen tillbaka så skippar jag hela dagen :)


Svar på samma person men olika frågor ? -.-

1. Tack så mycket! Jack är en "kompis" just nu, jag lärde känna han sen långt tillbaka men vi hade inte så bra kontakt. Men nu har vi bra kontakt och jag brukar ofta åka och träffa han och ibland med hans kompisar.


2.tack så myclet... Jaha det tycker du kanske men inte jag... Jaha... för jag och Kristian har inte lika bra kontakt längre. Och även om vi hade så skulle det inte bli någonting mellan oss.
Det är många som tycker att Despi & Jesper passar, själv tycker jag lite :) men om någon skulle ta FÖRSTA steget så skulle det INTE skada! Man får aldrig någonting reserverat.
Hanna & Zack är bara vänner ingenting annat och det vet jag.

3. Vi kollade på "Drag To Hell" den är skit läskig tycker jag Hahaha.
Despi bloggar inte för att hon har tydligen tappat blogg lusten. Och jag tror inte att hon kommer tillbaka. Men ska se om jag kan övertala henne att börja blogga igen.


Real Madrid VS Barcelona

Kollar nu på matchen!! Det är galen match ! Ronaldo på 2 mål asså hur sjukt som helst !
Med det står nu 2-2 :/ !!!


Movie time with Despi and Hanna

Kollar på skräckfilm nu med Hanna& Despi
Mina föräldrar är inte hemma få det är FF nu u det ett tag.
Snart ska vi kolla på matchen och DÅ blir det krig !! Hahaha


Love You No More❤


Check på frukosten :)

Städade rummet en snabbis sen ropade mamma att frukosten var klar så vi åt alla tillsammans.
Nu ska jag byta om och gå ner till bilen för att vi ska ut och handla.
Efter de ska jag messa tjejerna och se om de kommer hit.


Godmorgon :)

Vakande ungefär för 1h sen. Men har vara legat på sängen och inte gjort så mycket. Men nu har hela huset vaknat iallafall så mamma håller på att fixa frukost och sen ska vi kanske ut och handla lite.
Senare idag kommer kanske Adian gem till mig och vi ska ha det lite mysigt kanske kolla på film äta sötsaker och de sen kollar vi om vi har plugg att göra.
Där efter ska jag kanske ute med Hanna&Despi sen ska vi hem till mig för att kolla på Real Madrid VS Barcelona matchen.
Men ska se om allting blir som jag har tänkt mig då :)


Älskar dig min älskling !

❤❤❤❤Du betyder ! ❤❤❤❤


Godnatt liksom

Är skot trött just nu så ska lägga mig.
Jag vet inte vad det är med mig under dom här senaste dagarna, jag sover skit tidigt och orkar inte hålla mig uppe :/
Men aja på ett sätt är det bra iallafall, att jag kan vakna tidigt då.
Men aja ska sova nu så skriver mer imon.


Ansiktsmask

Hade skit tråkigt när jag kom hem så bytte om direkt och åt en snabbis. La ansiktsmask på mitt "ansikte" haha aa men sen tog jag gurkor och la över ögonen och lekte ball hahhaha. Men hade musik i högtalare och bara tog det lugnt.


Galen dag !

Båda jag&Despi vaknade vid kl 11.00 fixade frukost oxå. Gjorde So läxan snabbt sen plattade håret och bytte fixade oss iallafall. Sen träffade vid Hanna vid buss platsen, vi gick till ungdomens hus och kollade på Damlagets match en liten stund. Men sen ringde jag Volkan&Muhammed för att jag skulle träffa dom. Jag, Despi & Hanna promenerade ända till Bromsten skolan och satt där tills dom kom.

Från början kom Mildan, Muhammed & Onur sen kom Volkan & Ali Baran vi chillade lite och gjorde vp och hade på musik i högtalare och allt.... Men vi chillade kanten lixom :)
Började rulla hem vid kl 18.00 för att jag inte hade varit hemma sen gårdagen.


Fredags kvällen med gärisarna !

Åkte och träffade Kadde, Sarina, Sesen, Despi, Hanna & Mirella i Rissne vi chillade dära och snackade och hyppade loss. Åt massa sötsaker och allt gjorde grejer oxå, som ni inte får veta !!
Men aja vid kl 22.45 började röra oss mot tunnelbanan.
Kom hem ungefär vid kl 23.30
Åkte till Despi och sov där.
Gjorde klart alla mina läxor !!!


Fredag=Lång dag/möte -.-

Skolan gick som det skulle förutom på slutet då hade jag ingen energi allt så blev fett irriterad på alla&allt !
Men aja hade idrott men hade inga kläder så jag, Daniel M, maTilda, Louise, Zack & Nikol gick till sjön och chillade på bryggan lite. Sen gick vi tillbaka.
Mamma kom till skolan för att vi hade möte med min CP mentor !!
Det gick bra förutom att läraren lägger till egna effekter !!! Men mamma var bbbääääässstt!!!!
Men pappa kom och hämtade oss och sen åkte vi till Tensta centrum och handlade och åkte hem.


Kik-Demii9

Japp det har jag...
Kik : Demii9 heter jag på kik


Godnatt...!

Kikar med Adian och messar med Jack nu ska lägga mig nu för är skit trött och min så börjar en ny tjej i klassen, kul ska det bli för har snackar med henne innan. Maya Soltani är tjejen som ska börja, skit kul att vi får nån ny, för det är tråkigt med bara gamla elever hihi.
Men godnatt


Snackar om ALLT med min fucking broder


Helenelund..Största failen!!

Älsklingeen  kom till mig och vi skulle till Helenelund för att träffa Jack. Jag hade stress när vi va hemma så jag stressade och allt sen sprang vi till bussen. När vi sitter på bussen och är snart framme i kista så kommer jag på att jag GLÖMDE min mobil hemma !!! Asså hur lyckas jag !!!
Men fick stress och allt för viste inte hur jag skulle få tag på han.
Men som tur så räddade min ängel mig och loggade in på kik och skrev till hans att messa henne. Men NEj han hade i en internet så kan kunde inte se det.
Vi terrade sönder hans kompis för att vi skulle få tag på han och till slut så när vi kom fram så kom han oxå och mötte upp oss.

Vi chillade en stund sen åkte älsklingen hem. Så jag&Jack träffade på Ansar och gick till fritidsgården. Satt i ett rum och snackade lite sen gick vi och kollade på när Jonte och en annan spelade Fifa. Sen så följde han med tillbaka till bussen för klockan var 20.30 kom hem vid exakt 21.15 och bytte om och kollade på tv och kollade igenom min lur.


Hoppa över ...

Vi kan hoppa över dom dagarna jag inte har bloggar om och börja från idag :)

Var i skolan och allt gick som de skulle.
Hade möte med en lärare och de gick oxå bra. Adian&Despi jobbade i cafet så jag och Hanna väntade på dom och medans så åt vi sönder oss alla fyra Hahaha. Men snackade en stund med Christofer och allt möjligt och sen tog vi bussen.
Träffade Kati & Sara och vi gick och år snabbt på donken. Tog bussen och åkte direkt till Tensta. Adian kom till mig en snabbas för att fixa en grej sen drog hon hem.


~World'~


Så sant haha !


Imon blir det träning !

Börjar 10.00 imon och har so. Och slutar typ 15.30 eller 15.50 vet inte riktigt. Men aja efter det så åker jag hem och tar träningskläderna och sen kanske promenerar till träningen.
Asså det var 2 veckor sen jag tränade :/ så nu måste jag ta igen!
Men aja på tisdag är de oxå träning och onsdag kanske åker och träffar Jack, torsdag träningen och fredag så kanske träffar Jack annars chilla kanten med tjejerna.


Klar

Har uppdaterat iTunes och laddat ner låtarna jag behövde :) så nu är jag nöjd och kan sova gott nu!


Duschat/plattar håret

Efter att jag hade snackar i lur med Matilda&Adian så hoppade jag in i duschen. Sen efter att ha plattar håret så kiikade jag med Adian, Alp, Hilda, Thomas & messar just nu med Robbie

Försökte ladda ner musik till mobilen men det var någonting fel så jag var tvungen och ladda om iTunes igen och allt, skit jobbigt är det! Ouufft har fått vänta skiit länge -.-
Men aja direkt när dådet är klart så ska jag ladda ner låtarna sen lägga mig :)


Lur med dom bästa !

Hahaha vi snackade om ALLT&ALLA men ni får inte veta vad vi snackade om haha så KOKA !


Hatar söndagar !

Det händer alltid dåliga saker på sluter av dagen, varje söndag!
Men åkte till polisstationen med pappa, för en grej. Kom hem och åt mat med familjen, sen hände en grej som gjorde mig så jävla arg så jag bokstavligen började slå på allt slå sönder massa saker som jag såg framför mig.
Aa det låter helt stört men aja.
Sen dess låg jag på sängen i mitt rum och har inte gjort så mycket.


RSS 2.0