Börjar blogga igen :)


Stjärna!🌟💫

Min dröm ❤


iPhone är tillbaka!

Fick ett samtal av servicen och de sa att Min iPhone är klar och att jag kan åka och hämta ut den :) Nu ska jag bara byta om snabbt sen åka mot Sollentuna och hämta ut den sen vänta tills mamma slutar sen åker vi och hämtar Daniel sen åker jag mot träningen.


Hatar att vara sjuk !

Gick inte till skolan idag för kände mig för sjuk och hade skit ont i huvudet :( så stannade hemma för att vila, tror att jag ska stanna hemma imon oxå.
Igår natt så ringde sötisen Amro så vi snackade i typ 1h 30min snackade lite om allt möjligt sen vid 2.30 la vi på för båda var skit trötta och han skulle till skolan på morgonen.
Men jag kunde inte sova för det vars å jävla varmt sen hostade jag sjukt mycket :/


Fredag = Farsta

Efter skolan på fredag ska jag möta upp Kati i Vällingby och möta upp David oxå, och om Despi ska följa med då ska vi åka till Farsta till min kusin och sova där borta! Asså hennes hus är som ett slott, skit fint!.. Sen på lördagen ska vi åka till Husby för vi har match och sen om vi pallar ska vi åka tillbaka och sova där tills söndag. Men vi får se om det blir någonting av.


Håller på att bli sjuk :(

Ååh nej !! Har match på lördag och håller på att bli förkyld !!! Varförjust nu för!!..
Men aja hade träningen igår, och skadade min lillfinger, svanskota, massa blåmärken och slog i käken hahahahahaha snacka om att jag känner mig som ett cp barn just nu!!...

Just nu ligger jag på sängen och mår skit dåligt!... Snackar med Thomas, Amro, Despi, Leila, Bere, och massa andra i stor konversation tillsammans. Alla terrar med fotbolls info och allt hahaha!!
Ska gå upp nu och ta en Alvedon för att må bättre. Ska se om jag kommer orka gå till skolan imon och sen blir det träning.


Jag behöver sömn!!..

Aa dom senaste dagens har jag varit uppe till klockan 4 / 5 för att jag har snackar med Amro i lur haha. Men idag kan jag inte sova :( och inom är det skola!!! Shiit hur fan ska jag vakna imon??
Just nu kikar jag med Kristian, Mirre & Josef. Ska vara kolla indragen och sen lägga undan mobilen för att försöka sova.


Lördag

Eleni, Despis lillasyster fyllde år så jag åkte till Despi och firade Eleni med hennes familj och släktingar. Pågud jag känner mig en av dom nu haha.
Men vi sjöng för henne, åt och drack sen så snackade jag&Despi lite från fönstret med Omar och han skulle till sin träning.
Sen satte vi oss i Despis rum och satte på en film, gick till köket och hämtade ut lätt öl till oss och satt och kolla på film.
Vid kl 23.00 kom pappa och hämtade mig.


Frågor&svar

Det är en som Jag har bra relation med!


Ja, det var ett bra tag sen!..

Men jag har ingenting och blogga om så det känns bara onödigt att skriva ett inlägg som inte har någon mening...

Men nu under lovet så umgicks jag för det mesta med Despi.
Måndag åkte vi till stan och träffade Amro, Saimon, Adel, Farooq & Marcelo med Justyna och Rita. Det var sjukt kul kan jag säga... Och det hände massa grejer med massa skratt och leenden.
Tisdag åkte jag&pappa och köpte en data, sen åkte jag till Vinstaskolan och träffade Despi, Yaren, Omar & Ban vi hade chilligaste gahden!! Sen åkte jag, Despi & Omar och hämtade lillebror från dagiset, efter de hoppade Omar av i byn och vi fortsatte till frisören i Tensta.
Vid kl 17.00 kom Despis pappa och hämtade oss så åkte vi till Solna.
Kollade på en basket match, Solna-Örebro och Solna tog segern.

Onsdag så inte jag till byn och träffade Ban&Despi vi chokladen där liten sen åkte och hämtade Daniel. Vi åkte hem till mig sen hämtade min pappa upp och så åkte vi till barkarby. Fixade grejer där och sen åkte vi till Sollentuna för att lämna min lur på lagning.
Åkte hem efter det. Gick till grottgott och åt sen träffade vi våra boy'z sådära...hahaha men vid kl 20.30 åkte vi till Odenplan.
Syrisnska spelarna hade match mot Djurgården och efter den matchen kom de och åt hos pappas café. Pappas chef är Ordförande i syrianska. Så vi fick träffa dom.

Torsdag hade vi planerar att bada men både jag&Despi blev på dåligt humör så vi ställde in allt.

Fredag så åkte jag, Despi & Justyna till Flempan för att träffa Amro, Saimon & Farooq. Vi satte oss i någon idrottshall och satt och snackade om allt möjligt, men Farooq gick efter ett tag. Vid kl 19.30 började vi röra oss mot tåget så Amro&Saimon följde med oss dit. Men för mig så tyckte jag att dagen var lyckad...
Ni kommer bilder från måndag-fredag


RSS 2.0