Mellandags rea

Torsdag: Kista
Vaknade och städade huset med mamma. Despi kom till mig, jag fixade mig och sen åkte vi mot kista. Jesper Sköld komma dit men han kunde inte. Så vi gick runt, träffade på skit många, Despi tagga vid kl 15.30 och Kati och hennes kompis kom. Träffade på Andreas och han joinade oss, gick till donken och åt, snackar eloge lätt sen taggade hem. Fick med mig en blus, smycken från vero moda, en t-shirt från Monki och parfym från Kicks.

Fredag: Stan
Bakade med mamma på morgonen. Vid kl 15.00 kom Despi till mig så bytte om och fixade mig. Åkte till stan och träffade Jesper. Gick upp till plattan och träffade Modou, gav han en grej sen gick vi vidare. Köpte en klänningen från H&M som var sjukt fin. Sen gick vi till donken, åt och gick till nån affär för Jesper skulle köpa nån tröja där. Efter de tog vi tåget mot Tensta. Vi promenerade runt och allt sen väntade vi på Despis buss och sen väntade jag med Jesper på hans buss. Vid 20.30 träffade David så vi taggade hem tillsammans.


Klippte lillebror :)

Hade ingenting för mig så tog fram hårmaskinen och klippte Daniels hår, det blev ganska lyckat med lite småfel oxå men det gör inget.


Onödig grej

Före/efter utgång


12-12/25 grattis älskling

Oförglömlig dag!
Började med att jag&Hanna skulle fira juldagen med Despi, då hon fyller år oxå. Vi lurade sönder Despi, vi sa att Hanna inte skulle komma, men sen tog jag&despi en promenad så att Hanna skulle hinna komma. När hon kom så blev Despi skit glad och alla vi hypa. Vi gick hem till Dess och år tårta och chips och massa snacks. Vid kl 21.00 gick vi ut på en kvällspromenad och gick mot Jordan och träffade Ali, Abbe, Alim, Omar och yahye. Chilla lite med de sen började jag bli fett hypad så började gå in i dom så alla börja springa efter mig och kasta ner mig i snön, mulnade sönder mig. Vid kl 22.00 började vi röra oss mot Despi igen. Började kolla på film sen blev kl 00.30 helt plötsligt så Hannas syster fick hämta Hanna och hon tagga. Jag&Despi fortsatte kolla på film sen vid kl 04.00 öppnade vi fönstret och spelade tokiga:/ jag frös sönder så la mig på sängen och skulle gråta :$ vi satt uppe och snackade om allt sen ringde vi upp folk och snackade med de en stund. Vid 5.00 deckare båda.


Nu kommer allt igång :)

Har kollat balklänningar nu och sen har jag kollar in Nelly.com för att hitta nån klänning till nyår. Kikar med Jesper, Abbe och Despi just nu ska varva ner för att lägg mig. Är sjukt trött. Imon blir det kista, ska träffa Despi och sen träffar vi Jesper och Bahti efter det så ska jag träffa en kompis från flempan som kanske kommer dit. Pappa satte in pengar på kortet så allt är under kontroll.
Men ska lägga mig nu, bloggar imorgon.
Godnatt.


Söndag/sov hos Peter, Bisho & Kati

Var i kyrkan på morgonen. Vi gick ner och åt i lokalen sen sa Bisho att han har match och att vi skulle komma. Så jag&Kati åkte hem till mig, så bytte om och allt sen körde pappa oss till Husby, hem till henne.
De hade köpt pizza till oss så vi satte oss och åt sen vid kl 16.30 gick vi till husbyhallen och kollade på Bishos match. Efter de så gick vi in och köpte smällare.
Bisho och David tog fast mig och slängde mig i snön och försökte kasta smällare på mig!! :/
När vi kom hem så satte vi på nån film och kollade, men innan de så tjafsade jag och Bisho sen från ingen stans tog vi peace och la oss på sängen och kollade på filmen, på slutet så somnade jag på hans axel hihi. På morgonen kollade alla förutom Peter&David på film för de sov sen gjorde vi frukost och vid kl 15.00 kom pappa&mamma och hämtade oss.
Det var en galen dag den oxå!


Första dagen på jullovet !

Vi kan börja med fredag!
I skolan blev det bråk mellan mig och en tjej, ja vi slogs och allt men sen löste det sig. Ali&Alim kom till skolan sen åkte vi alla till Vällingby tillsammans. Jag, Adam, Hanna & Despi köpte 2 kebabpizza och åt sönder oss. Alla andra gick. Vi åkte hem till mig och där var Ayman och David. Despi gick till hennes motser, jag och Hanna åkte till Rinkeby och va hemma hos henne en stund! Hennes bröder är det bästa som finns hahaha!! Jag brottades med en och hoppande på den andra, och en annan gick in i mig fint! Skit kul. Vid kl 18.00 taggade vi hem till mig, där var Kati, Despi, David & mina föräldrar. Alla skulle sova hos mig. Vid kl 20.00 åkte mina föräldrar och mina bröder till mina kusiner i Farsta så det var bara vi tjejer i huset. Vi hyppade sönder och allt, vi bytte om och tog en kvällspromenad och gick och köpte massa snacks och dricka. Kom hem vid kl 21.00 kollade på nån film sen satt vi och snackade om allt möjligt. Kati&Despi hade sina depp stunder och jag&hanna skrattade sänder och allt. Vi satte oss på balkongen en stund sen gick vi in och bytte om. Men alla somnade ungefär vid kl 05.00 men det var bästa börjar på jullovet !!


Lyckad onsdag!

Tog ledigt från skolan. Hanna och Despi kom till mig, vi gick ut och köpte massa snacks. När vi kom hem igen så kollade vi på film. Vid kl 13.30 gick vi och köpte 2 kebab pizza. Gick hem igen, efter att jag, Hanna, Despi & David högg i så kollade vi på film och Ali kom efter en stund. Vid kl 18.00 gick alla vi ut och tog en promenad. Sen åkte de till byn.


Gårdagen

Pappa nådda sämre så vi ringde ambulansen så senkomne och hämtade honom. David åkte med mesans jag stannade kvar och ringde mamma och berättade allt. Sen bytte om och åkte till statshagen och träffade mamma där. Sen gick vi till st:Görans sjukhus min farbror var redan på plats bredvid min pappa och allt sen gick han efter ett tag. Bisho kom oxå vid kl 11.00 och va med oss skit länge för hans skola låg nära, sjukt gulligt av han. Men vid kl 13.30 åkte jag mot skolan för att göra klart matte provet. Sen träffade Despi, Hanna, Ban och de andra vi åkte till Vällingby och åt på donken för att jag inte hade ätit på hela dagen. Sen åkte vi till spånga och träffade Alim, Ali & Zeyneb. Ban&Zeyneb åkte hem och vi åkte mot byn. Vid kl 17.00 så åkte jag till sjukhuset igen och kollade hur pappa mådde och det var mycket bättre!
Han hade tagit röntgen bilder och allt och han hade stenar i njuren. Det sr inte så farligt sa de. Men aja vid kl 20.00 åkte vi hem.


-9 inte då farligt men kallt!

Jag börjar 08.20 egentligen men första lektionen är inställd så jag sovmorgon till 09.30 men ska skippa bilden oxå för gillar inte läraren hihi så jag börjar typ 10.50 .
Det var det JAG hade planerat men pappa mådde skit dåligt, han hade skiiit ont i sin höft så nu ska han till Akuten. Så jag fick gå lämna Daniel på morgonen till dagiset. Så nu är jag hemma igen ska fixa mig och de sen möta upp Adian och ta bussen.


Allt går bra nu!


Sista dagarna tills betygen!

Det är 3 dager kvar tills betygen sätts!
Det känns att det går bra nu ;) men aja!!
Igår åkte Amro till Irak :/ han ska fan vara borta i 1 månad !! Men aja snackar med han nu på fb!
Skolan var helt vanlig både måndag och idag (tisdag) efter skolan åkte vi till Vällingby och träffade Alim&Ali båda dagarn. Men idag åkte vi till byn, buss resan var bäst !!! Vi skrattade, snackade, sjöng och gjorde allt möjligt. Hahaha men sen gick jag, Despi, Hanna, Adam, Ali & Alim av i byn. Hanna tagga hem för att fixa en grej sen taggade vi andra killarna smällde raketer och allt, kastade på varandra och de haha helt sjukt sanningen. Men sen vid 18.00 gick vi till buss platsen och möten Hanna. Alla vi taggade hem hem till mig, chillade, åt, sjöng, dansade, brottades, plattade håret och allt. Vid kl 21.30 taggade de hem.


Tandläkare

Ska till skolan men inte nu. Det var osäkert för att igår kunde vi inte ta oss hem och nu våga jag inte ta chansen. Men Despi&Adian ringde och sa att de kunde ta sig till skolan men det finns inga där. Dom gick runt och frågade och allt till slut kom massor och vi skulle ha skola. Så jag ska till tandläkaren nu och sen får pappa köra mig till skolan ;)


Fucking hell

Snöstormen "räddade" vår dag!!! Var i skolan en stund sen efter lunch så får vi veta att vi får gå hem på grund av snöstorm och för att bussarna skulle sluta åka. Så jag, Hanna, Despi & Adian åkte hem till mig och det tog exakt 1timme att ta oss hem. Iallafall när vi kom hit så satte vi på film och kollade på den, efter att vi hade sätt klart sen då satte vi en annan men då somnar jag, Despi & Hanna och vaknar vid kl 18.00
Dom taggade hem och jag tog en dusch


Rom&Kush


Vi är de tyngsta

HejHej!
Det var ett tag sen. Men aja nu får ni iallafall någonting och läsa om :) Under se senaste dagrana har jag gjort massor !! Har varit i flemingsberg och träffat Saimon, Farooq, Adel & Alex vi har varit på massa öppet hus hos Atletica, Didaktus i Liljeholmen, Michael Elias osv. De jag diggade av de var Atletica och Didaktus. Men Atletica hade inte sambeteende :/ jag vill ha den linjen. Men ska på flera öppet hus senare när det blir.
Betygen sätts om mindren 1 vecka !!!! Så nu är det bara och kriga och göra klart allt man har så att man får godkänt på allt !
Ja jag ska av runda nu och sluta inlägget för har inget att skriva om :)

Plugg plugg plugg !

Ja! Jag sa att jag skulle börja blogga igen men det blev inte så. Men det var för att jagde massa plugg och träningar! Skickade nyss in min antologi och jag är 100% säker på att jag kommer få C eller mer på den :)  Jag har verkligen utvecklats i skolan, har fått många komplimanger av lärarna och allt.
Men aja igår efter skolan åkte jag, Despi & Justyna till Flemingsberg för att träffa Adel, Saimon och de andra.
Men Adel kom inte så vi va ba med Saimon. Vis slutet kom Abdulla oxå. hahaha kul kan man säga att vi hade :) Men vid kl 21.00 tog vi tåget och åkte hem.
 

RSS 2.0