Farsta strand

Het vilsna i Farsta!!! Jag&Kati började åka från Tensta vid kl 18.50 vi åkte till spånga och träffade på Daniel M, snackade lite med han sen tog tåget mot Farsta. När vi går ut från tåg stationen så vet vi knappt vart vi är, Kati åsna lekte ball och sa att hon kan vägen! Men NEJ hon gick åt helvetet hahaha! Vi tappade bort oss i skogen sen i nån skola och allt, ungefär 1 timme efter så hittade vi den rätta vägen.
Vi har ätit glass, chips, godis, kakor och allt möjligt sol finns som är gott idag. Men aja vi kollar på tv nu.


Fucking fredag!!

Den här dagen har bjudit på mycket idag! Började vid kl 10.00 för att engelska lektionen blev inställt. Det blev bråka med en orre! Hahaha hon fick stryk! Men jaja... På No fick vi bullar och fast för att min mentor ska sluta. Och jag fick godkänt på provet! Efter de så gick jag och Matilda runt helt ensamma, när alla gick in på lektion så var det jag, Jesper, Matilda och Robbie i korridoren. Vi satt och lyssnade på musik och snackade. Sen körde jag, Jesper och Matilda Sten, sax & påse. Hahaha vi hade skit kul men det gjorde skit ont och jag fil utslag!!
Sen taggade jag och Despi till Vällingby en stund och sen hem. Kati kom till mig och vi åt senare vid kl 18.30 åkte vi mot Farsta Strand.
Vi ska sova här hos min kusin.


Måndag.. Helt ok..

Dagen började med att jag inte gick på första lektionen, så satte mig mig i korridoren med Jepser. Hade massa lektioner den lunch och lektioner igen. Vid kl 15.00 kom Kati till skolan så gick inte in på lektionen och var med henne och de andra i korridoren. När Despi och de andra slutade så åkte vi mot Vällingby och sen hem. Jag hämtade mina tränings kläder sen åkte mot träningen.

Träningen var helt ok men jag var inte alls fokuserad. Satte inga skott, pallade inte göra någonting. Men den åkte hem och har duschat och ätit. Nu kikar jag med Wille och ska lägga mig snart.


Saknar sommaren och hur brun jag var!


Frågor&svar

1. Jag vet faktiskt inte, är helt vilsen men de jag har tänkt på är att jag ska ta sambeteende som linje, och jag har kanske underbar på Solna gymnasium eller Didaktus i liljeholmen.

2. Hanna har ingen blogg. Och de andra vet jag inte.


Varje dag!


Pappa

Pappa har ledat på sjukhus i ungefär 2/3 dagar. Han hade njursten men opererade bort de hoppas det har blivit bättre!
De finaste Hanna&Despi&Kati kom till sjukhuset för att hälsa på pappa och vara med mig. Vi åkte till fridhemsplan för att köpa mat.


Flera inlägg kommer

Under de dagarna jag inte har bloggar så har jag gjort sjukt mycket! Och har massa bilder för nästan varje dag :)    I skolan har vi fått sluta tidigt för att ha utvecklingssamtal, för mig gick det bra. När vi slutade tidigt så åkte jag, Hanna, Adam & Bahti hem till Despi och chilla där.  Under nån helg så åkte jag&Kati till min kusin i Farsta och sov över där. Vi grillade marshmallows och snackade åt & drack massor skrattade & snackade! Sen gick vi på öppethus.O


RSS 2.0