Bjuder på några bilder här


Ställ frågor!?

Skriv frågor till mig! Sluta skriva era onödiga kommentarer för pågud jag tar inte åt mig! Jag skrattar åt er bara och blir förvånad att folk han lägga ner så mycket tid på andra?!!? Snälla sköt om er själva sötisar :*


:)


Kvarsittningen

Så jävla onödigt!! I skolan har de gjort att om vi får 3 anmärkningar så blir det kvarsittning. Den här veckan hade jag inte det men var tvungen och vänta på Despi&Hanna så fick vara med på den.


De blir inte som förr

Ja! Bloggningen kommer inte bli som förut. Men dagarna är som vanligt. De senaste veckorna har bara varit stressiga! Vi hade nationella No och det gick ganska bra. Vi hade Kemi. Söndags hade vi match mot blackeberg, det blev torsk :/ och måndags var jag helt död så jag, Hanna & Despi tog ledigt. Vi va hos Despi och chilla där lite.


Kommentar.

Haha tack, ja jag ska fixa om hela bloggen men lite senare när jag pallar eller så ber jag nån göra det åt mig :)
Hahaha tack antar jag, men det skulle inte fungera mellan oss igen :/


Match imon mot Alvik

Vid 20.00 taggade jag ut och träffade Hanna, vi taggade till ip och träffade Jasmina, Mahira och Ikki vi chilla lite där sen träffade vi Andreas, Jonatan och Sadik. Taggade hem efter ett tag och sköljde av kroppen och satte mig med min faster som var redan här.

Ska lägga mig nu för ska vakna vid kl 08.00 och åka till kyrkan efter det så ska pappa köra mig till Skanstull för har match där not Alvik. Men godnatt, skriver kanske imon.


Fixat ögonbrynen

Är inte helt nöjd med de den här gången, men skitsamma för var iallafall tvungen och fixa de för att hon reser och ska vara borta i 5 veckor så körde bara :/
Min förra form var mycket bättre! Just nu får jag lite ångest men de här duger oxå !


Eros fantasi.. Wow

Helt otrolig kille!! Träffade han i Vällingby sen följde han med mig hem för att träffa David och bara chilla lite. Han är bara för skön, han berättade om typ halva hans liv på vägen, och när vi satt hos mig så började hans fantasier han började berätta allting och allt han tänkte på, allt var så onödigt så jag garvade tills jag gick kramp :/!! Sen satte vi på musik i högtalare och bara dansade! Vid 19.00 taggade alla vi ut. Jag mot byn och dom mot Blåa huset.


Fredags/bowling

Vaknade vid 10.30 och väntade på Hanna. Sara&Kati kom till mig oxå för de skulle chilla hos mig med David. Vi gjorde pizza och åt. Sen vid 13.00 åkte vi till Sumpan för skulle möta gruppen bowlade med. Mötte upp Robbie och hans grabbar och sen Matilda&Asma, senare gick jag, Anya och Mullin och träffade Daniel och senare Affe som kom med Robbie. Vi gick ner och bowlade. Jag fick hypattack och hoppade runt och gjord vad som helst, vi förstörde nästan bannan haha. Vid 15.00 taggade vi till Vällingby och mötte Despi, Kadde, Sesen, Suna & Yaren. Åt och gick runt sen åkte vi hem. Eros följde med mig hem.

https://cdn3.cdnme.se/3155450/6-3/pic_513bc4e4ddf2b335a48fa977.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/3155450/6-3/pic_513bc4e49606ee3ce3fb6a15.jpg" class="image">


Godnatt :)


Morgondagen/Fredag

Ha ingen vanlig skoldag imon. Vi har "sportsday" och vi ska bowla kö 13.00 .
Men kl 12.00 ska jag&Hanna åka till Vällingby och träffa andra därborta för det kanske blir bråk eller nåt. Men vi får se imon. Efter skolan så vet jag faktiskt inte vad jag ska göra. Kanske så kommer tjejens hem till mig som vanligen sen går vi ut annars vet inte.
Men vi får se imon hur det blir.


Friends?


Torsdag/hemma hos Despi

Vaknade och försökte ringa Hanna, men hennes lur var stängd, så ringde Despi och väckte henne tillslut fick vi tag på Hanna. Ingen pallade gå till skolan så vi åkte till Despi och kolla på film snackade och gjorde skit mycket annat. Omar kom oxå, han va med oss en stund sen taggade han. Vid kl 16.20 taggade jag hem för skulle trötta med mamma medan Tjejerna åkte till träningen -.- haha
Vi skattade så fuckig mycket under sen dagen. Och jag fick skit mycket stryk av de två:/ bara för att de tycker att jag säger dina saker -.- en Booox -.-


Onsdag/hemma hos mig

Jag vaknade sent och ringde upp Hanna och hon sov oxå. Vi bestämmer att hon skulle komma till mig och vi skulle chilla här och Despi skulle oxå komma till mig men vid 12.00
Vid kö 11.00 kom Kati, Sara och David hem till mig och sen kom Despi. Vi kollade på film sen vid kl 14.00 köpte vi kebab med bröd. Vi åt skit mycket vid kl 17.00 taggade Sara, Kati och David hämtade Daniel. Vid kl 18.00 taggade vi andra ut Despi tagga hem och jag&Hanna träffade Ikki, Mahira, Jasmina, Lina & Tanja. Va lite med de sen taggade vi hem.


Vilken skillnad hahaha wow


Solna match med de bästa

I tisdags så kom till skolan en stund sen vid kl 13:00 pallade jag, Hanna, Despi & Sesen inte vara kvar så vi taggade hem till Ban och kollar på film och åt. Vid kl 17.00 hade vi träning och det gick skitbra!
Efter träningen hämtade Despi pappa upp oss tre och vi åkte till Solna.
Matchen va helt galen, den hade spänningen under hela matchen! Vid halvlek så gick vi och åt. Vid kl 12.00 lämnade han hem mig.


Sportlovet

Lite snabbt om lovet.
Gjorde allt under de lovet. Första dagen så sov Hanna&Despi hos mig. Vi var ute under hela lovet och gjorde olika saker så att vi inte tröttnade. Under fredagen så dygnade vi ute!! Vid kl 20.00 taggade vi ut och träffade Gina&Linnea sen gick jag och träffade Kristian för skulle snacka om en grej. Jag och tjejerna åkte till Kista och gick hem till Linnea ett tag, vid 22.00 taggade vi ut igen. Tog tåget mot Solna, gjorde massa saker där sen åkte vi till Stan. Åt donken vid kl 01.00 och sen åkte vi till Sumpan. Hanna mådde dåligt så hon taggade hem till Linnea med hennes och Gina.
Jag och Despi ringde Omar så han kom, han hoppade på vårt tåg så vi åkte till Tensta. Kristian kom oxå ut med oss. Vi gick runt sen kom Linnea&Gina. Vi åkte till Hjulsta sen till Rissne. Vi gick till donken kl 05.00 och var där till kl 09.30 då taggade alla hem.


RSS 2.0