Inget att göra ..

Kommande på skräck film med Davud & Petra asså dom är största fegisarna !!!
Men aja asså filmen var skit läskig!
Men aja kollade på filen och snackade i lur lite med Robbie sen la vi på.
Just nu ligger jag på sängen och är skit trött och ska sova snart.

Så onödigt inlägg :/


Yolo!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3155450/images/2012/pic_50677bf3ddf2b313b6004b5b.jpg" class="image">


Farbrors verkstad :)

Petra sov hos mig så när vi vaknade på morgonen åt vi frukost den bytte vi om och åkte till Axelsbreg. Min farbror har precis öppnat en affär i hans verkstad så vi firade det och allt.
Fick äntligen träffa Peter, hade inte träffat han på skit länge !!
Alltså han har flyttat till Örebro för att plugga där :(
Men aja åkte hem vid kl 15.00 och gjorde inte så mycket där.
Vid 20.00 ville David klippa sig så jag tog maskinen och klippte han. Sen ville jag klippa Daniel oxå så tog han oxå och fixare hans hår :)


Uppdatera !

Det var länge sen jag uppdaterade. Med det är för att jag inte har pallar eller så har jag inget att skriva om...

Alltså till er som kommenterar min blogg med onödiga kommentarer och att ni vill sänka mig, jag säger vara "HAHA" till er asså jag sitter och skrattar åt er !!
Och skrattar åt den där som kommenterar med 100 olika namn... Och kommenterar en annan tjeje blogg med mitt namn hahah asså ge upp!


Plugget dödar mig !


Veckan är snart slut ;)

Det är torsdag och imon fredag asså det är en ganska skön känsla!
Men har inte gjort så mycket idag förutom att efter skolan gick till hemspråket med Adam, Ban, Yahya & Julia och sen träffade tjejerna i Vällingby.
Skulle åka och träffa Jack men de blev inte av så åkte hem till Despi med Hanna och hämtade hennes kläder för träningen. Sen så promenerade vi 3 ända tills Tensta hallen :) kollade lite på träningen sen drog jag hem.


Det är perfekt ! ❤


Plugg, plugg & mera plugg

Har skit mycket att göra asså !! Men just nu har jag gjort 3 svenska läxor och måste börja på engelska och So läxorna men pallar inte nu så ska göra dom imon.... Aja ska gå lägga mig snart efter att ha avrundat mina konversationer på kik och sms :)


Lur med Robbie :)

Snackar med Robbie just nu, har snackat med han i ungefär 2h nu :) vi har snackat om allt som finns och snacka om :) haha men aja imon om jag lyckas vakna tidigt så ska jag åka till Rissne på morgonen och träffa han där, sen ska vi åka till Sumpan och träffa Affe och dom andra.


Chill ...

Började kl 09.50 hade svenska och de gick bra, sen var de lunch och de va Inge gott så jag, Despi, Hanna & Ban gick till pizzerian och åt där.
Hade matten, engelska och sen extra engelska. Efter det slutade jag.
Åkte till donken med tjejerna och satt och chilla där sen tog vi bussen raka vägen hem.


Klippt håret

Har klippt lite av topparna, men det känns att det blev sjukt kort! Men annars blev det ganska snyggt, och det tycker jag själv

Vad tycker ni?
Blev det fint?
Blev det fult ?
Passar det ?
Ska jag låta den växa ?


Skolan ?

Chillade utanför skolan med Hanna&Matilda tills vi hade mentorstid.
Efter de hade vi lunch men asså det var så äckligt !... Så åt ingenting, men satte mig med Matilda Issa och små snackade lite, sen promenerade vi till skolgen där alla andra satt och tog det lite lugnt innan lektionerna började.
Hade sen So och de gick bra. Efter de gick jag in på matte lektionen och matte läraren satt och drev sönder med mig om allt !!
Men sen tröttnade jag så gick ut, Hanna, Despi & A**** åkte till Helenelund och träffade Jack och hans kompisar, var där tills kl 17.00 sen taggade vi hem.


Läkartid

Hade nån konstig läkartid på grund av mitt öga... På morgonen och det dig sjukt bra. Har tid igen i Karolinska den 8 oktober för att dom ska ta bilder och allt.
Men aja kom till skolan och satt utanför med Hanna&Matilda asså vi är chillarna!
Gick och köpte massa söt saker från BS och sen gick vi tillbaka.


Söndagen :)

Var i kyrkan på morgonen med familjen, efter det så åkte vi hem och jag bytte kläder och åkte till kista och träffade Hanna, Despi & Kati kollade kläder och jag hade köpt en jacka och ett par byxor, sjukt snygga båda två !
Men aja sen gick vi till ärvingehallen och kollade herrlagets match lite.
Vid kl 17.30 så åkte vi förutom Kati till Helenelund och träffade Jack.
Han kom me hans moppe så vi satt och snackade en stund sen så körde han oss 3 till ett ställe så vi kunde sitta och chilla.
Men jag frös sönder så jag&han åkte hem till han, värmde oss och kollade på film. Sen vid kö 19.45 så körde han mig till centrum för att möta upp Despi&Hanna sen tog vi bussen hem.
Kom hem vid kl 21.00


Godmorgon!

Vaknade vid 10.00 men alla sov fortfarande.... Första gången det är så att jag vaknar först. Men aja jag var fett duktig och gjorde frukost till hela familjen!!
Nu ska jag föröka övertala pappa om matchen !!! Hihi Gud var med mig!


Godnatt

02.40 är kl och jag har inte ens somnar !!!
Måste lägga mig nu för att kunna vakna och försöka övertala pappa om att gå på matcherna imon. Men jaja ska se hur det blir imon.
Godnatt nu!


Hanna är sjuk !

Snackar på kik nu med henne ! Asså tjejen dödar mig pågud Hahaha hon sitter och drömmer om trey chris o usher hahahah och jag döööörrr av garv asså Hahahahahahahahha omg !!!!


2 matcher imon

Vi kan börja med att säga att jag är inte ens säker på att jag kan spela imon :( asså åååhhh har ångest vill verkligen spela, men ska försöka övertala pappa !
Asså det har hänt en grej så får inte spela .... Men aha aja ska föröka övertala min pappa imon, hoppas han är på bra humör och att han låter !!
Båda matcherna är i UngdomensHus
Och den första är kl 13.30 och den andra är kl 15.30 tror jag.
Den andra är mot Skuru men den första vet jag inte.
Men kom och kolla på !!!


Hahaha du får mig att skratta

Hahaha asså du kan kommentera hur mycket du vill men det är tyvärr inte så att jag drabbas av det så fortsätt så, din livlösa horunge !!!!!!
Men aja och NEJ jag vet inte vem du är det var därför jag frågade dig vem du var ?


Sjukt trött är jag liksom !

Haha japp nu bökade bli ganska sent och jag är trött så ska lägga mig snart.
Just nu ligger och på soffan och kollar på tv och skriver med Alex, Christian & Sam. Messade med Jack och ...... Men ska runda av och lägga mig.


Vällingby med huliganerna

Hahaha efter att dagen var slut i skolan så tog vi alla bussen till Vällingby asså bussen var propp full, gjorde kaous på bussen. Men aja alla sprang till donken för att få platser. Efter att ha ätit så började killarna i 7an driva sönder med mig. Så tog sugrör och började spotta papper på varandra... Hela donken blev full av papper. Kati kom oxå och satt med oss. Sen gick vi till katten&hunden sen åkte vi h


Lyckad dag ?

Morgonen var helt Knas!...
Skulle ta bussen från Spånga kyrkan med Adian, Despi, Hanna & Adam men jag&Adian missade den. Vi tog fel buss, istället att ta åka mot Spånga så åkte bussen mot Tensta Hahaha vi fick stress och hoppade av med Zaher haha promenerade halva vägen till ip och sen såg vi bussen så vi började springa allt vi har och han med den, alla gamlingar på bussen började klappa åt oss och allt Hahaha!!!
Men aja när vi var framme så sprang jag 60meter häk och kom till final.
Sen sprang jag 100 och kom till final dör oxå. Till slut körde vi staffet och vår klass kom 2a
Men under hela grejen så kom vi 3a


"Sports day"

Har "sports day" imon och jag börjar kl 12.30 fett sofft juuh :) haha men aja ska vakna kl 11.00 och börja fixa mina kläder och allt. Ska typ ta bussen vid 11.30 men aja ska se hur det blir imon.
Sanningen jag pallar inte ens gå men det är ett måste..
Aja har av rundat med alla jag chattade med då och nu ska jag sova....


Trött :/

Har kollat på tv med mamma och David en stund, satt och snackade med mamma en stund om skolan och basketen och allt annat.
Sen la jag mig på sängen och lyssnade på musik medans jag messade med Omar & Jack. Skrev på Kik med Bachir, Adian, Despi, Hanna, Mano, Jeff & Daniel
Hahahaha känner mig fett känd asså ! :)
Men aja ska lägga mig snart.


Haha pajas

Haha asså det ända jag gjorde när jag läste din kommentar var att skratta. Du är bara för pinsam det kan jag livs dig!...
Men vad du säger/skriver så bryr jag mig inte om det tills du skriver till mig på riktig och säger ditt riktiga namn!!.. Hahaha pajas få skjut dig själv !


Dagen/torsdag

Skoldagen rullade på som den skulle, hade No prov igen och det gick skit bra!!
Men aja efter skolan åkte Jag&Despi till Helenelund och träffade Jack.
Gick runt en stund sen gick vi hem till han för att hämta ut hunden, efter det tog vi en promenad och sen till centrum. Träffade hans vänner och chillade med dom promenerade till Helenelund skolan och satt där snackade&skrattade skit mycket.
Men vid kl 17.30 började jag frysa sönder då vi åkte hem.


Bara för Daniel L

Hahha skit söt Walla ! Han tvingar mig att blogga... Asså sanningen jag har inte ens hunnit blogga. Har haft massa plugg och allt. Men aja jag&Danne går i samma skola och han går i min parallellklass och han är en v dom Töngaste killarna, chillaren Walla !
Men aja just nu ligger jag på sängen och fryser sönder !! Men sitter och messar lite med Jack :)


Jobbig vecka... Nej den har gått så fort.

Men det är inget speciellt som har hänt under veckan .... Bara att det hände bråka mellan mig och en kille i klassen .... Skit mobbat !!.... Men aja annars har veckan rullar som det ska.
Just nu ligger jag på sängen med David skickar videosar till Adian och själv chattar jag med flera andra.


KrimKrim sådära..! Leker gangster..


Natt chatt på kik

Chattar just nu med Kristian, Musse, Melinda, Thomas & Malcolm hahha alla är riktigt störda på något sätt men dör för deras humor Hahaha :)
Men aja snackade i lur med Jesper i ungefär 1h haha fick snacka med hans kompis oxå, riktig chillare pågud hahha.
Men aja ska vara lite social mot alla sen gå lägga mig.


Lagmöte !

Hade ingen träning idag på grund av att laget är helt knass... Så vi var tvungna att ha ett lagmöte. Snackade ut lite och allt... Hoppas tränarna börjar ta oss seriöst så vi kan börja ta basketen seriöst och kunna satsa !!!
Men aja satt i omklädningsrummet med Hanna&Despi och snackade lite...
Dom följde med mig till bussen och vid kl 20.30 var jag hemma.

Gick direkt till köket och åt hihi.. Japp så hungrig var jag :)) och sen kollade jag och David på nån serie:)


Måndag.... Hmm

Dagen var upp&ner faktiskt.
Kom sen till första lektionen, hade so och det gick bra.
Vi har fått en ny tjej i klass... Hon värkar vara fett chill sanningen, kan vara lite dryg i början men annars fett chill !
Aja dagen rullade på som vanligt, Kati&Sara kom till min skola sen åkte vi in till Vällingby. Träffade Muhammed där och åt på donken en snabbis.
Vid 17.15 taggade han hem och vi andra tog bussen hem.


Man vet aldrig vad ett leende har bakom sig.


Tråkigaste söndagen.

Har bara suttit hemma och kollat på filmer&ätit massa saker. Imon leder måndag och det betyder att skolan börjar igen :/ ska kanske träffa Jack imon men vi får se, annars blir det träning.
Just nu kikar jag me Matilda Issa, Matilda Douhan, Melinda, Alex, Sam & Daniel. Ska avrunda och lägga mig.
Men imon så börjar jag kl 10.00 så det är chill.... Men det värsta är att mitt busskort är i skolan :/ så ska se om pappa kan köra mig till skolan.


Älskar dig mitt allt !

Du är guld värld mitt allt!


Duschen :)

Ska hoppa in i duschen och skölja av kroppen sen fixa håret. Ska se om det blir nån utgång idag eller så sitter jag hemma under hela dagen :)
Men skriver senare


Känner mig så slö

Vaknade vid kl 12.00 och PT frukost med mamma&pappa. David är på match och Daniel kollar bara på tv.
Själv vet jag inte vad jag ska göra idag :/
Men vi får väl se Vad som dyker upp, ska kolla med Melinda senare om vi ska ut :)


Lördagen

Åt frukost med familjen + Hani & Ayman.
Vid kl 12.30 går killarna ut och och följde med föräldrarna och handlade.
Kom hem vid kl 14.30 och satte på nån film och satt och kollade på den helt själv Hahaha.
Men aja vid kl 19.30 hoppade jag in i duschen och sen fixade håret och kläde på mig.
Vid kl 21.00 så kom pappa och alla var klara så vi åkte till nån kompis fest.
Justyna var oxå där. Kul var det, och roligare var när en man blev riktigt full och började kasta saker och skrika sen gråta Hahaha.
Men aja vid kl 00.30 kom vi hem.
Föräldrarna gick och la sig medans jag och David satte på nån film och kollade.


Skräckfilm med Hani, Ayman & David


Lyckad fredag !

Hani, Steven, Melinda & Adian kom till mig efter skolan. Vi åt sen plugga, spelade Xbox och pumpade med musik en stund sen. Vid kl 18.30 taggade alla ut, Ayman kom oxå.
Jag, Melinda & Adian gick till Melindas farmor för att hälsa på henne.
Så Matilda kom oxå. Vi alla gick ut tillslut och lämnade hem Adian.
Promenerade till affären och köpte sen kom vi till min gård och satte oss där med killarna.
Issi, Lena, Jasmina, Mahira & Rihab kom och satte sig med oss en stund sen taggade alla hem.
Hani & Ayman ska sova här nu.


Stressig dag !

Kom till skolan tidigt idag:)
Hade engelska, sen slöjd och det fick skit bra :) direkt efter det hade vi svenska och jag är snart klar med mitt argument !! Asså snacka om att jag är grym ! Men aja hade lunch och åt sönder mig Hahaha för det var fan kebab !!!
Men efter maten så hade vi No prov och det känns att det gick bra ! Och till slut hade vi idrott, var fett stressad där för en grej!

Men när vi slutar så är några tjejer från Tensta i skolan för det blev bråk och lalalalala !! "Ni får inte veta om det bu på bloggen" men aja sen åkte vi till Vällingby och så bytte jag I'm på donken :)

Efter de åkte jag, Hani, Steven, Melinda & Adian till kyrkogården och besökte vissa gravar och sen promenerade vi alla hem till mig :)


Engelska som första lektion :)

Sitter nu i soffan på engelska lektionen och kollar på film med klassen :)
Snart har vi slöjd och efter det har vi svenska !!
Det ända jag längtar till är LUNCHEN !! Är så jävla hungrig !! Och det blir kebab till lunch :)


Min fucking matte grupp är för ... Hmm ??zz

Bildrena förklarar allt !


Plugg under hela veckan !

Jag har pluggar under hela veckan faktiskt!
Matilda&Melinda kom till mig i tisdags och vi pluggade skit mycket ... Melinda gjorde klart som No och svenska läxa och jag&Matilda övade inför prover.
Lärde mig skor myclet under den dör veckan sanningen !


No-prov

Har pluggat sjukt mycket faktiskt.....
Är skit trött och pallar inte tänka på att jag hur prov imon -.-
Kom hem från skina och åkte till Veddesta och handlade med familjen.
Kom hem och snackade i lur lite sen började jag plugga till No provet imon ... Snälla Gud hoppas det går bra för mig !!
Men aja vi får väl se hur det blir imon då. Gjorde oxå svenska läxan så allt är klart :)


Hahha älskar dig !

Så tråkigt har jag&Matilda på lektionen :)


Vi är chillarnas chillare

Vi var sp hungriga i skolan så vi promenerade till andra stationen och åt i pizzerian :)
gjorde det 2 dagar på rad haha:)

 

 

 


Japp det var ett tag sen :)

Ja men det är så att jag har skit mycket plugg och måste verkligen satsas fet här året !! Så det kommer vara sjukt dålig uppdatering :) men ska försöka göra allt för att slänga in nåt inlägg varje dag :)


Fuck den 9 september !!!-.-

ALLT händer idag !!!....
Förlorade det som gjorde mig lyckligast!!..
Och det blev största bråket och allt !!!
Asså det är inte som förut !! Just nu mår jag skit dåligt !! Asså jag hade det bäst förut... Hade inget bråk hade allt bra vid min sida och allt!!.. Nu är allt knas.
Men hoppas plugget&basketen går bra !!


Godnatt!!!.

Är skit trött! Har duschat och fått massage! Just nu kikar jag med min älskling, Bayram & Melinda. Ska sova nu för att palla spela imon.
Mins ögon svider som fan. Men ska skriver mer imon.


Träningsvärk -.-

Asså åååhhh har världens träningsvärk över hela kroppen !! Speciellt mina ben !!! Har ont i ryggen och armarna oxå-.-
Och har skadat handleden och har skit ont i mitt knä Hahaha!! Intressant va ??? Japp det kanske det är .
Men aja asså jag vet inte ens hur jag ska spela matchen imon med all den här värken -.-
Men aja ska be mamma massera mig hihi :)


Basket helg !

JAG ÄR HELT DÖD !!
Efter 2 hela dagar i basket hallen och spelat matcher med laget och kämpat arslet av oss är jag helt död !!
Imon är det den sista matchen vi har och det är mot Järva !! Hoppas det går bra... Ingen av våra tränare kommer vara där -.- så vi ska träna oss själva och hoppas allt går som det ska!..
Men aja ska snaks med Bayram och se om han kan komma och hjälpa oss imon haha.

Första dagen hade vi 1 match och de blev torsk och vi spelade inte bra alls... Bachir var oxå där och kollade på hihi, och skit många från klassen och andra kompisar kom och kollade på.
Andra dagen så hade vi 2 matchen och vi spelade hur grymt som helst men inte tillräckligt till att vinna -.-
Imon får vi väll se hur det går.


Älskar er mina älskade små bröder !


Ingen ork -.-

Asså har inte orkar eller hunnit blogga så det kommer inlägg lite då&då men ska försöka slänga in nån inlägg varje dag !!
Men skriver på kik med min älskling nu sååå
Godnatt !!!


Bilder från idag & Igår


Hos älsklingen :)

Igår efter skolan så åkte vi hem till Despi och chilla lite sen hem till mig.
Vid kl 17.00 kom Min älskling och Gabbe för att äta oss. Vi åkte hel till älsklingen och kollade på film en stund sen satt vi i balkongen. Vid kl 20.00 körde han hem oss !
Asså snacka om att jag hade så kul och mysigt med honom !!!
Men aja kom Hem och somnade direkt.


Måndag :)

Skolan var helt ok ! Förutom att jag typ fick flipp på So lektionen -.- men aja Matte lektionen var fan bäst, lärde mig massa saker och skrattade på samma gång :)
Men fick sluta lite tidigare och åkte till Vällingby med tjejerna och träffade Melinda. Despi&Adian åkte hem medans jag&Melinda gick runt i Vällingby och drev med folk :) kom hem vid kl 16.30


Vårdcentralen

Vaknade för exakt 45min tog på mig mjukis och tjock tröja... Såg ut som största gettot haha för pallade inte fixa håret heller.
Men kom dit och fick sprutan och det var äntligen den sista. Kom tillbaka och nu sitter jag på toa och bajsar. Haha man måste vara lite pinsam ibland :)
Men aja ska fixa håret och byta om till jeans och ett linne snabbt och sen ta bussen :)


Lur med Kristian

Hade skit tråkigt så ringde upp Kristian från ingenstans och började snacka i typ 1h om allt möjligt ;) men båda blev skit trött och höll på och somna så vi la på... Blev fett irriterad på han på slutet... Och han vet varför ! Ja jag vet jag överreagerade men och folk kan ha sina tankar -.- men aja hoppas han fattar -.-
Men nu säger jag godnatt :)


Snälla skriv era Namn ???

Svar: Nej vi går bara i samma skola, hon går i 9B och jag i 9D men vi umgås skit mycket under rasterna och utanför skolan !


Svar: Adian kommer tyvärr sluta blogga här, för att det har hänt massa grejer. Så tyvärr blir det inga fler inlägg från Adian :(


Kik

Skriver med Kristian, Eros, Melinda & Matilda på kik haha har värsta konversationen med Krille asså Hahaha det var skit länge sen vi snacka ! Men nu sitter jag och driver sönder med han Hahaha. Chattar på fb med Radwan oxå lite lätt sådära :)
Men bloggar senare... Så puss :) <3


Älskar mitt liv !!! ❤


Tensta marknad !

Första dagen var bäst !! Kollade på match i Tensta hallen med laget sen fick mer och var med Justyna, Andras, Melinda & Depsi vi träffade skor många där och allt. Ban, Sesen & Yaren kom oxå.
Jag fil kontakt med folk jag inte hade snackar med på skit länge .
Men aja vid 19.00 träffade jag min älskling, var med han ett tag och snackade om allt sen ringde pappa och sa att vi skulle till min kusin för han fyllde år.
Men gick dit vid kl 21.00 och firade han och allt. Kom hem vid kl 23.00


Inget att göra på morgonen :)


Vill ha !!

Sjukt fina tatueringar och hudfärgen är helt fantastiskt, och speciellt navelpiercingen och surfacepiercing vid sidan. Och det finaste som jag tycker är magrutorna !!!!


Tensta Marknad

Imon är det Tensta marknad ! Ska dit med Melinda, Despi och många fler :) men sen så träffar man på folk där :) hoppas min älskling är där hihi!! Men aja ska se vad som händer mer imon då.
Har inte så mycket planerat, förutom att vi kanske går förbi Tensta hallen för att kolla på nån basket grej. Men vi får väl se.
Nu säger jag godnatt !

 


Sömnig

Aa men jag håller på att somna så ska stänga av teven och lägga mig.
Kikade nyss med Melonda, Malek och en stor grupp, Bachir, Matilda & Jasse.
Men har avrundat allt nu och ska lägga mig :)


Tillbaka vägen var chill...

Jag slutade 2timmar innan Adian så jag väntade på henne i korridoren med Anton :) vi satt och snackade en stund och visade sn massa saker på luren sen snackade vi om en grej och vid kl 15.30 kom Jesper & Adian ut från klassen så vi gick ner och träffade Melinda Issa och Amanda Issa ..... Alla vi gick till bussen och åkte till Vällingby åt på donken och träffade andra killarna från klassen.
Alla taggade förutom jag, Melinda, Adian & Jesper vi satt kvar en stund och träffade Jocke och sen tog vi 116 till Spånga med Jesper.


Fuck regnet -.-

Kom sent till första lektionen och det var engelska. Sen var det slöjd, svenska och sen lunch. På rasten gick vi till BS för att köpa. Det spö regnade så jag tog av mig tjock tröjan och bar bara med tubtopp. Snacka om att jag frös sönder !!!!
Men hade No och efter det hade Idrott me men slutade 2h tidigare för att det regnade.
Lånade Stevens tröja från Adian för att mina kläder var helt blötta :)


RSS 2.0