Hur pallar ni

Kolla in hennes torra blogg, hon uppdaterar inte ens. Tur för er att jag har tråkigt, speciellt just nu ingen kikar mig, och jag är skit hungrig. Min dag såg ut såhär, vaknade 4 åt frukost. Hade de lite tråkigt. Gick hem till Demi vid 8 vi gick t Deli osen promenerade oxh chillade i min gård. Vid 10 gick vi till deli igen osen tagga båda hem. Har duschat, snackat i lur med Amanda oxh nu ska jag äta åå sova. Intressant va?:)


Hej Demi läsare

Hon vet inte att jag bloggar så berätta inget för henne. Idag är en pigg dag. Vid 4 gick jag och mötte Demi vid Elingsborg skolan. Vi sprang och skratta som Idioter folk kom ut från fönstret och skällde ut oss så Demi börja kasta stenar haha katastrof. Vi chillade med en kompis i hans gård typ till 5 sen skulle jag lämna henne halva vägen men istället satt vi och gunga hahah som barn men de va skit kul vi var så trötta att vi skratta åt allt. Halv 6 kom jag hem och la mig på sängen. Kände mig fett trött men ändå kan jag inte sova. Jag har planer med mina systrar imorgon men jag har vänd på dygnet så kommer säkert sova hela dagen idag. Klockan är halv 7 nu haha fett synd Demi jobbar men inte jag nananan


Tja tjaaa bloggen ajhahahah

Fan va sugen jag blev på att blogga. Men egen blogg kommer jag ej att äga. Har inte gjort något speciellt idag att berätta om har ont i ryggen ligger fortfarande i sängen. Alltså jag vakna nyss, ska upp åå käka sen hoppa in i duschen. Fett detaljerad menmenn läs Demianas blogg dene fett kung nu när jag har gjort ett inlägg. Cok onödig, aja hejdå:)


Sover hos Despi

Igår grillade jag med familjen sen kom Despi. Vid kl 21.00 taggade vi till mig jag bytte km och sen hos 21.30 va vi hos henne, vi chillade lite sen vid 22.30 taggade vi ut och träffade Ali H och Alim vi satt i gården och snackade om allt sen kom Jasse, Vagge, och en annan vi chillade en stund till den vid 00.30 taggade alla hem. Och jag sov hos Despi, vi somnade vid typ 2-3


Sommarjobb

Började sommarjobbet exakt en dag efter skolavslutningen. Jag jobbar i Verdandi i Tensta alltså en ungdomsgård. Det ända jag behöver göra är att se till att alla går in i bussen rätt och i gen åker bort sen kan jag bada och allt de gör. För chill har jag!
Under de dagarna jag har jobbat där har vi åkt och badat i Husby och Nälsta sen har vi bowlat och kollat på bio.


För han har tagit studeennteeenn! Fyfan vaa han är brrraa!!

I tisdags tog Bisho studenten (min kusin) gick till hans skola, han sprang ut med sin klass och då började allt! Vi flippade ur redan där. Sen följde vi efter flaket och hypade. Senare åkte jag hem duschade och fixade mig. Vid kl 18.00 taggade vi till hallonbergen för studentmottagning och där flippade alla ur!


Sista veckan i skolan

Var inte ens i skolan de två senaste veckorna... Jag vaknade när jag ville kom till skolan när jag ville och taggade när jag ville.. Vi kollade bara på film och chillade ned klassen så det var fett onödigt.
Men vi hade Copade Raoul, asså en fotbolls turnering mellan alla 9or och sen mot lärarna. Det var krig på plan när det var mot lärarna haha.
Men den 10de asså måndag skulle vi grilla med klassen och om det regnade skulle vi kolla på film och mysa. Men jag&Hanna pallade inte gå, så vi satt i min gård och grillade där med Mohammed och senare kom Lena och Ikran.
Avslutningen var helt galen! Vi hade blåa drekter och mössor på oss. Det var en oförglömlig dag!!


Bal kvällen 2013

Asså det var en helt underbar dag!
Det började med att Despi, Adian, Kati, Sara och Christelle kom till mig. Sara, Chrille och Kati fixade oss! Va blev till prinsessor! Sen åkte Adian med de andra, jag och Despi väntade på hennes farbror och han kom med bilen, vi plockade upp Hanna, och hon var helt galet vacker !!! Vi åkte till skolan och där var alla, vi hälsade och tog massa bilder. När vi kom in satte vi oss och åt. Sen blev det knass med min klänning på Adians någonting...... Så en kompis vad hennes mamma och komma med en annan klänningen, väldens gulligaste!! Men bytte klänningen iallafall. Sen började vi dansa loss vi flippade ur helt tills kl 23.30

Sen drog jag, Adian, Kadde och Hanna till Tensta vi skulle på efter fest. Vägen dit var knass haha men lyckades ta oss fram iallafall. När vi kom dit så var det bara tjejerna på plats men efter 20min kom alla grabbar. Ska inte in på detaljer. Men det var skit kul. Träffade Glody för första gången.. Men mot slutet så började jag och han driv slåss men han tåg i och råkade komma med sitt smalben på mitt, så mitt svullnade upp :/ men jaja vi hade skit kul. Och taggade hem vid kl 4-5 Hanna sov hos mig men vi deckare vid kl 7


RSS 2.0