För Daniel!

Har inget att blogga om direkt så det är därför jag inte bloggar så ofta... Men Jag lovade Daniel att jag skulle blogga för hans skull och skriva ett inlägg om han hahaha...
Men under de senaste dagarna har det inte hänt då mycket. Förutom att jag har träffar min älskling och varit i skolan.


Förstår du mig....enkelt!


Deprimerad söndag

Skit torr.... Har bara varit hemma.. Städade för vi skulle gå gäster.
Peter, Bisho & Kati kom hit med min farbror. Sen kom min kusin och hennes barn oxå.


Lördag/Match/träffa älsklingen

Vid kl 15.00 åkte jag mot Rinkeby och träffade laget. Började värma upp och allt. Vi var sjukt grymma på matchen men tyvärr förlorade vi... Hela laget blev skadade!!!.. Efter matchen var vi med Steven, Adam & David vi gick till bredbyskolan en stund sen köpte vi godis och dricka. Vid kl 19.00 gick jag hem till Hanna och spelade Fifa med hennes bröder, vid kl 19.45 ringde älsklingen och sa att han var i byn, så gick och mötte upp han. Vi gick runt och snackade och allt sen gick vi in i nån port och värmde oss där, snackade och allt, vid 20.40 följde med han till tåget, sen möte upp David och gick hem till Hanna, vad där en stund sen taggade vi hem.


Sista skoldagen på veckan

I fredags var det lång men skön skoldag! Hade massa lektioner och var ganska aktiv på alla de... Fick reda på att No nationella prov ska vara Kemi... Jag är de jag inte ens fattar någonting på... Men jaja vad ska man göra, måste plugga sönder mig!! Men efter skolan åkte jag&Despi till Vällingby och träffade Kati, åt på donken sen åkte vi hem.


Ni är mitt allt, mitt liv!


Första träningen efter lovet

Skönaste träningen på länge men jag var sääämmmsssttt!!!! Mina skott ville knappt komma in och hade ingen kontroll på bollen längre och allt :/ Men den där träningen behövdes verkligen.
På lördag blir det match igen mot Järfälla i Rinkeby. Efter matchen ska jag träffa min älskling som ska komma till byn efteråt. Men sen får vi se hur det blir :)


Jag kan inte sova nå mer, allting går upp när solen går ner.


Är det normalt?

De senaste dagarna i skolan har jag varit pigg och allt men när jag kommer hem så tar all min energi slut och så somnar jag vid kl 19.00/20.00 och vaknar vid kl 00.00 och somnar igen vid typ 04.00 är det normalt eller?
Känner mig helt borta från världen!


Tillbaka till skolan igen

I tisdags var det första dagen i skolan för mig. Det gick bra, hade saknat några i min klass lite mycket. Men dagen rullade på som vanligt, blev över hypad på slutet av dagen så när jag, Hanna&Despi kom hem till mig så hade jag ingen energi kvar. Men vi satt och snackade lite och mesans så fixade jag mina och Hannas naglar hahaha helt vilsna... Men vid 19.30 åkte de hem, så jag la mig på soffan och somnade. Vaknade vid 00.00 igen och somnade om vid kl 04.00 helt sjukt.


6/7 januari

Ja, jag firar jul då! Ortodox kopt typ, jag är sämst lä det där. Men jaja det viktiga är att ni fattar att jag firats jul då.
Fixade mig och allt sen åkte vi till Kyrkan med familjen efter de tog vi massa bilder. Senare mot kvällen så åkte jag med min kusin till deras kompisar, hade en liten fest där sen körde de hem mig. Det var en galen kväll i alla fall!


Hihi :* <3


Lördag

Mina föräldrar kom in och väckte oss vid kö 14.00 sen gick dom och handlade. Jag&tjejerna gjorde varsin grej, jag lagade frukost och fixade köket, Despi Städade och Kati&Hanna vet jag inte hahahahahahaha! Men vid kl 16.00 taggade Hanna&Despi för vi skylla ut lite senare igen.
Vid kl 17.30 åkte jag&Kati till byn och träffade tjejerna. Vi gick runt sen till U-huset och kollade herr-matchen en liten stund.
Sen åkte vi till Tensta och träffade Maria, Ikki, Jasmina, Mahira, Rania, Biggi, och Faisa. Var med de en stund sen taggade jag&Kati hem.


Bästa slutet på lovet!

Hanna, Despi och Kati sov hos mig. Vi va ute en stund, sen åkte vi till Duvbo och kollade på match en liten stund. När vi kom hem så var Peter&Bisho hos oss, vi chillade lite och kollad på gamla minnen. När dom gick hem så tog de med sig David. Och mamma&pappa åkte till jobbet en snabbas vid kl 21.00 så jag&Depsi gick ut och träffade Hanna, Mahira, Maria, Jasmina & Ikki vi gick till affären och köpte nudlar, chips och dricka. Sen taggad vi hem till mig och där var Kati.

Vi gjorde ALLLT! Vi skrattade sönder, dom deppade en stund sen sjöng vi, vi hoppade runt, vi brottades, vi pussades, vi saknade, vi hatade!!! Vi gjorde helt seriöst allt. Vid kl 03.00 ringde vi upp hela min kontakt lista sen Despis sen Hannas hahaha. Så jul hade vi. Till slut började vi snacka med Jesper, Nasim & Resul i ungefär 5/6 timmar hahahaha dör för Jepser.......!
Men till slut somnade Hanna så jag tog vatten och hällde över henne, hon fick flipp och attackerade mig !! Men jag somnade vid 09.30 mesans Despi&Kato somnade 10.30


Sov hos Peter, Bisho & Kati

Jag Hanna & Kati åkte till stan sen åkte vi hem till mig och hämtade Daniel. Hanna åkte hem och vi andra fortsatte till Husby.
När vi kom fram så spelade vi Fifa och bil spel, sen kollade vi på film mot kvällen. Efter när alla somnade så satte jag&Bisho på Kung-Fu bandan och kollade på hela filmen, hahahaha se livlösa.
På morgonen så åt vi frukost dem bytte om vid kl 16.00 vi spelade lite sen vid kl 17.00 åkte vi hem.

Träffade Despi&Hanna vid tåget, vi gick mot Deli och köpte en grej. Sen gick vi hem till mig och lämnade Daniel. Vi gick ut igen och träffade Adam, efter en stund taggade han&Despi. Vid kö 21.00 taggade vi hem till mig och spelade fifa och bilar. Kati kom för att hon skulle sova hos mig.


Har inte sovit ett skit!

Under hela jullovet så har jag somnar tidigast 05.00 annars somnar jag vid 6.00/7.00 och vaknar 12.00/13.00
Har fått värsta ringarna under ögonen och ser helt död ut. Behöver sömn !!
Men det är oxå på grund av att jag kollar på min serie, och den är skit spännande så jag kollar den från datorn, så brukar kolla andra avsnitt efter.


Nästa dag

1 januari så chillade vi bara i orten. Åkte till byn och satt vid Jordan och snackade och lyssnade på hög musik med Despi, Fatma & Hanna.
Meen innan de så åkte Jag, Despi & Daniel till Husby och var där lite hos Peter&Bisho&Kati. Sen vid kö 18.00 taggade vi till Tensta och lämnade Daniel sen åkte till Rinkeby och träffade de andra där.


Gått nytt år!

Efter att ha kommit hem från stan så fixade håret och bytte om. Vi åkte till kyrkan, efter de så smällde vi förfullt. Vid kl 02.00 åkte vi hem, bytte om och allt sen gick ut med Despi i Tensta och chillar lite där ute, smällde massa fyrverkerier där ute oxå. Vid kl 03.15 kom vi hem till mig och drack lite, hade en liten fest för oss själva, sen kom Hanna oxå.


Stan på dagen *tisdags*

I tisdags så kom Kati, Hanna & Despi till mig för vi skulle till stan. Despi kunde inte följa med så hon taggade. Pappa körde oss andra till stan. Vi fick med oss några saker i alla fall. Vi taggade till donken för Kati&Hanna ville äta, själv var jag inte så hungrig så jag väntade på älsklingen. Vid kl 17.00 kom älsklingen till donken, sen gick jag&han iväg och tog en lång promenad och snackade om allt. Vid 18.00 mötte vi upp de andra, så han lämnade oss till tåget och gick.


Dagarna i Tensta/Rinkeby

Har varit med Despi&Hanna under hela lovet! Dagarna har varit helt otroliga! Varje dag bestod av skratt, även om vi hade tråkigt! När vi var i Tensta så gick vi runt och snackade, skrattade, skrek och allt, sen träffade vi Maria, Rania, ikki, Jasmina, Mahira och de andra ibland. Annars brukar vi vara hos mig och kolla på film. Vi kommer alltid på någonting att göra.
När vi är i Rinkeby så brukar vi sitta vid Jordan affären och bara chilla, snacka och lyssna på musik. Annars går vi till Despi eller Hanna.


Nu kommer det massa inlägg om de olika dagarna under lovet!

Ska skiva kort kort för varje dag nu och massa bilder kommer oxå ! Så håll utkik !! Det här lovet var fan den skönaste ! INGEN DRAMA eller nåt! Har varit med de bästa olika dagar och gjort olika saker.


RSS 2.0