Godmorgon!

Vaknade vid 10.00 men alla sov fortfarande.... Första gången det är så att jag vaknar först. Men aja jag var fett duktig och gjorde frukost till hela familjen!!
Nu ska jag föröka övertala pappa om matchen !!! Hihi Gud var med mig!


Kommentarer
Postat av: DILAN FARAJ(KOLLA MITT JÄVLA IPNUMMER NU OCH SLUTA SPELA SMART)

Äru helt jävla desperat eller vad är ditt jävla problem? Troru jag bryr mig om vem du har kontakt me eller inte? vadå älskling ta nt han hit och dit. Bror det där använde jag i 5;an, du kanske använder det nu men det är dina problem. Jag skiter fullständigt i vilka du snackar med och inte för JAG KÄNNER INTE DIG!! Sluta kommentera min jävla blogg och TA REDA PÅ SANNINGEN, dra inte egna slutsatser. Det får inte dig och se bra ut! Herregud. LÄMNA MIG! du existerar fan inte längre, förstår nte va du vill få ut med det här! HEJDÅ!

2012-09-23 @ 09:00:28
URL: http://dilanxfaraj.blogg.se
Postat av: Anonym

du ser ut som en orre

2012-09-24 @ 09:26:43
Postat av: k..........

din mamma vaför hidrrrar du med henne vill du ha en eller..

2012-09-24 @ 14:49:11
Postat av: Dilan

Haha vänta låt mig bara skratta klart. Gumman vadå läsa min blogg osv.. Min blogg behöver nt ditt bekräftelse så läs inte den alls pajas. Ja spelar kanske allan ballan men du spelar ngt du inte är stumpan. Du är fkng 15bast men har ändå inte mognat upp. Så patetisk som du är, det är helt brutalt. T.om din kusin sa att det inte var jag som kommentera din blogg men eftersom att du SKRIKER efter mitt uppmärksamhet så vet du inte vad du ska göra. Du är ett skämt pågud, helt sanslöst och hänga med dig. Gumman säg nte att det nt är min grej å bry mig om dina såkallade "killar" för det var du som var så fkng avundsjuk under en viss period t.om nu! Det är sjukt. Jag tycker fan synd om dig. Visa lite mogenhet om du nu har det, just nu känns det som att jag talar med ett litet barn:// du är slut helt utan och överdriva! Ta hand om dig puss:)
PS! Jag glömde att tillägga. Försök att göra mig avundsjuk på ett bättre sätt HAHAHHAHAHA:)

2012-09-24 @ 21:08:01
URL: http://dilanxfaraj.blogg.se
Postat av: k...........

du e tung dilan <3

2012-09-24 @ 21:56:25
Postat av: Dilan

Haha låt henne. Och juste kallar du mig för hora? haha säg nte nej, isf.. Vad står **** för på min blogg? Gumsan gå inte in i det ämnet för då kommer jag skriva en hel bibel om dig och allt jag vet, det vill du inte:) Bespara oss gumman.. Gör inte det här barnskitet för stort;) Kramkram..

2012-09-25 @ 19:45:28
URL: http://dilanxfaraj.blogg.se
Postat av: anonym

ey dilan hon har inget att säga du e tung<3-:) och demii föresten du komer ingen stans med att du leker och vad hämde med din k ska jag berätta hahah du började gråta när han slog dig med kepsen i vintras den träffade ditt huvud hahah där fick du PS:det kanse inte va den hära vintras men det var för föraaaaaaaaa

2012-09-26 @ 18:56:56
Postat av: Anonym

aa och du grättt när han dumpaaaaaaaa digggggggg fett mobbadddddd

2012-09-26 @ 21:39:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0